Yogamåtte, træning & livstilstips

Yogamåtte fås hos shop.getbig.dk

Yogabølgen ruller hurtigere, og her i Vesten dyrker vi yoga som aldrig før, for at få ro i sindet og styrke i kroppen.

Flere og flere traver til yogacenteret efter hektiske arbejdsdage, lige fra karrierekvinderne i stiletter, mændene i jakkesæt til elitesportsfolk og bedsteforældre. Yoga har ingen aldersbegrænsning, men er betegnelsen for lettilgengængelig motionsform for alle – uden forudsætninger.

Jeg havde hørt så meget godt om yoga, at jeg til sidst selv måtte prøve det.

Jeg er begyndt til yoga hver tirsdag, og jeg troede aldrig at jeg skulle sige det, men jeg forstår nu, hvorfor det er blevet så populært. Det er ikke bare vanedannende, men også transformerende!

Yoga er medicinen mod travle hverdage

Videnskabelige studier har de seneste år vist en helbredsmæssig og medicinsk virkning på den fysiske og psykiske sundhed.

På yogamåtten lærer vi at hjælpe os selv, i vores travle og til tider hektiske hverdag, hvordan vi gennem yoga kan skabe styrke og indre ro, samt tålmodighed og nærvær.

Uden lyv, jeg er blevet yogaficeret og på bare et måned, føler jeg mig i bedre fysisk form end før og følelsesmæssigt fuldstændig i balance.

Der er ikke tale om, at omlægge sin livstil og konvertere til buddhisme. Ingen røgelse, chante til elefantguder eller andet revolutionerende for dit liv. Du er din egen guru, du laver dine egne regler – og gør det godt for dig og din krop, så er meningen med yoga lykkes.

Kom i gang og investér i en yogamåtte

De fleste herhjemme kender særligt til yoga som østens vej til sundhed og velvære. Men der findes flere forskellige udgaver af yoga. De varierer bredt fra rolige, afspændende strækøvelser til mere fysisk udfordrende akrobatiske stillinger.

Investér i den yogamåtte og kom i gang. Du vil ikke fortryde det, du kan højest få stilnet sindet, og få det bedre fysisk og mentalt.