Verdens sejeste heldragt

Skærmbillede 2016-01-11 kl. 15.22.28

Hej igen alle sammen. Jeg bliver nødt til at lave et blogindlæg mere i dag, for jeg er simpelthen kommet til at købe noget af det sødeste jeg længe har set. Nemlig en heldragt til min lille nevø (Den kan ses øverst oppe i blogindlægget). Den er fra mærket FUB, som laver tøj til børn. Der er 3 knapper skråt ved den ene skuldre, hvilket jeg synes er noget så charmerende til ham. Den er virkelig perfekt til når han skal sove, eller generelt her om vinteren, hvor det er virkelig koldt.

Når jeg køber babytøj, så køber jeg fra en webshop der hedder Parcellet.dk, her kan jeg finde noget virkelig lækkert tøj, og de har en rigtig god service, og er hurtige med leveringen. Herudover koster fragten kun 29 kr, det er virkelig billigt synes jeg. Jeg har nærmest forelsket mig i en af deres mærker (altså FUB), det er virkelig et fedt mærke som også laver babyhjelme i uld, dem købte jeg blandt andet til ham i julegave. Jeg snakker derfor af erfaring, når jeg går rundt og anbefaler Parcellet!

Hvis du ikke kender FUB, så kan du finde kategorien på Parcellet her. Jeg er i hvert fald forelsket i det mærke, jeg håber også at du vil kunne lide det.

God dag derude 🙂