Slut med mascara og vippebukker – Prøv Eyelash Extensions

Eyelash Extensions hos Starlash i København

Kunstige øjenvipper, tatoverede øjenbryn – listen er lang. Eyelash Extensions har været, som så mange andre behandlinger, genstand for megen omtale, godt som skidt.
Jeg synes dog, at jeg ville prøve det af, da jeg har set resultatet blive rigtig flot, og tanken om at kunne slippe for skulle lægge makeup hver morgen, den tiltalte mig meget.
For snart to måneder siden, fik jeg for første gang lavet Eyelash Extensions hos Starlash i København. Og jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Fuldstændig smertefri Eyelash Extensions behandling

Behandlingen var fuldstændig smertefri og tog lige knap 2 timer. Hver enkelt kunstige vippe, blev limet på hver enkelt af mine egne øjenvipper. Dette gav det mest naturlige resultat, og om 3 måneder når de langsomt begynder at falde af, så vil de falde enkeltvis, så jeg ikke står med huller.

I går fik jeg så en efterbehandling, en opfyldning, hvor der blev påsat kunstige vipper, på de nye der var groet frem. Dette tog kun én time, så i alt har jeg kun brugt knap 1.600 kr.
FordeleFør og efter-billede da jeg fik på sat eyelash extensions
• Du skal ikke bekymrer dig om mascara de næste 3-4 uger. Du vågner med flotte øjne!
• Uanset om du er i bad, sveder eller græder, så er der ingen mascara der smitter af.
• Eyeliner behøves ikke i samme grad, da de pålagte vipper er tykkere og mere buede.
”Ulemper”
• Det eneste der kan blive nødvendigt efter et månedstid med Eyelash Extensions er, at når de naturlige vipper er ved at blive skiftet ud, så skal vipperne lige reddes eller sættes med en klar brow gel.
• Ligger du en stor makeup med masser af øjenskygge og eyeliner, så kan øjenvipperne se lidt støvet ud efter øjenskyggen.

Skulle du også være interesseret i Eyelash Extensions, så tag forbi Starlash. De hjælper dig med spørgsmål, og du har også mulighed for at booke tid.