Sjov aften med Peter-Komik

vin-med-glas

Book din næste underholdning til fest hos Peter-Komik. Det er længe siden, jeg har moret mig så meget til en firmafest.

I fredags var hele kontoret samlet til sensommerfest. Ja, det er oktober måned, men den årlige sommerfest i starten af juni måned måtte lade livet til fordel for en renovering af kontoret. Men hellere sent end aldrig.

Derfor var vi – mine kollegaer og jeg – i godt humør, da vi i fredags allerede ved en 15-tiden blev afhentet i busser og kørt rundt til forskellige aktiviteter rundt i byen. Vi var bl.a. på skattejagt på Refshaleøen, ude og spille paintball og inde på en bar og synge karaoke. Desværre satte vejret lidt en stopper for den gode stemning, da det øsregnede, var sygt koldt og blæste en halv pelikan.

Da vi nåede frem til den restaurant, hvor vi skulle spise 3-retters, var der derfor ikke mange smil at hente rundt omkring bordene, da alle folk var gennemblødte. Dagens program var virkelig ikke særlig velovervejet årstiden taget i betragtning. Heldigvis havde firmaet booket Peter-Komik til aftenens underholdning.

Peter-Komik lover på sin hjemmeside underholdning til fest i form af komik, gags og utrolige numre.

Det lød i mine øre lidt som en komisk sammensætning, og jeg havde tvivlet meget på, at jeg ville finde ham sjov. Jeg tog fejl. Hold nu op, hvor blev der skraldgrinet igennem hele hans show. Selv tjenerne kom ind og så på. Da showet var slut havde alle fået varmen igen og var klar til at vælte videre ud i natten til drinks.

Det endte alligevel med at blive en succesfuld “sommer”fest, selvom vejrguderne ikke helt var med os.

Jeg glæder mig allerede til næste år. Måske er vi heldige at få Peter-Komik til at komme og underholde os igen.

Du kan læse mere om Peter-Komik her!

vin-med-glas