Kvalitet betaler sig

Køber du kvalitets produkter, og ofre de lidt flere penge på at få noget ordenligt, eller sparer du på alt? Jeg elsker personligt kvalitet, kvalitet er associeret med noget positivt, hvilket det i grunden også er. For jeg har det i mange tilfælde, hvorfor skal jeg ikke forkæle mig selv med det bedste? Hvorfor skal jeg ikke bruge lidt flere penge, og få det jeg rent faktisk vil have, i stedet for at sparer for ikke at gøre det. Så hellere sparer lidt flere penge op, og vente lidt længere tid, og rent faktisk nyde det nu man engang har købt.

Jeg har for nyligt gjort mig et fund – jeg har fået købt mig noget ekstremt lækkert sengetøj, som ikke nødvendigvis er dyrt, eftersom at det holder mange år. Du kan også købe sengetøj i discount udgave for få 100 kr, så holder det måske 2 år, og så er det både grimt, og ubehageligt at sove i. Det lyder måske som en god investering, men der er jeg bestemt ikke enig i.

Jeg har købt sengetøj fra Georg Jensen Damask, og det siges at det kan holde i 30 år, og oftest mange flere år. Do the math, hvis jeg betaler 1200 kr for et sengetøj der holder 30 år, så har jeg sparet 300 kr på sengetøj i de år, og herunder har jeg noget sengetøj der er meget mere lækkert at sove i, og ser bedre ud. Jeg har købt det sengetøj der hedder “Feather Forrest” fra Georg Jensen Damask, og det koster i skrivende stund 1.200 kr, hvilket som sagt måske lyder dyrt – men faktisk sparende i længden. Tager i betragtning at kvaliteten er SÅ mange gange bedre, så synes jeg faktisk at det er noget alle burde gøre. Man bruger en tredje del af sit liv i sengen, så hvorfor ikke gøre det så behageligt som muligt? Se sengetøjet her.

Jeg kan mærke at jeg sover bedre om natten, og allerede dér er det hele investeringen værd.