IdHAIR – Vandopløselig voks med det stærkeste hold

Id voks fra hair247

Vi skulle i går afsted til housewarming hos min bedste veninde, som nu er flyttet til indre by sammen med sin kæreste. Det tissede ned udenfor, og her i november-måned er det altså piv koldt, så huen er uundgåelig – også selvom at det ødelægger frisuren!
Jeg plejer normalt at klippe min kærestes hår helt ned om sommeren, men han lader det vokse ud henover vinteren, så hans hår nu faktisk er nået ned over ørene. Og det er altså mega svært at style langt hår ordentligt.
Da han havde været på arbejde hele dagen, havde han lige præcis en time til at gøre sig klar, før vi skulle på farten igen. En time lyder måske af meget, men det var kun lige akkurat nok.

FRFF – Fast rituale før fest!

Min kæreste har et fast rituale før fest, og jeg skal lige understå mig i at ændre på dette eller fremskynde ham. Velvidende om at vi havde travlt, trådte han lige ind af døren, knappede sin øl op, lagde tøjet frem, som han skulle have på, fik skruet helt op for musikken inde i stuen, og så gik han ud i bad. Da han havde barberet sig, vasket håret med shampoo – og ja balsam, steg han ud af badet igen og tørrede håret.
Han kom i tøjet, gik ud på badeværelset igen, og så skulle håret styles. Og så skete der dét, der ikke må ske i tidspres! Han var løbet tør for voks, og der var mindre en 10 minutter til, at vi skulle gå.
Han var rasende. Men der var ikke andet at gøre, end at vi måtte tage af sted, uden at hans hår blev stylet.

”Så lær dog at sætte det hår!”

Vi nåede op til min veninde og hendes kæreste, og blev mødt i døren – da de begge bryder ud i et voldsomt grin. Jeg kigger på min kæreste, der pænt har taget huen af – og håret står ud til alle sider! Mega pinligt.
Min venindes kæreste vifter ham med ud på badeværelset, hvor han finder en voks frem til ham. To minutter senere kommer min kæreste ud, og hans hår står pænere end nogensinde.
Ydermere, duftede hans hår af tyggegummi – er vild med den duft, lige til at spise. Vi måtte selvfølgelig selv investere i den voks, for selvom at der findes et rigtig stort udvalg af voks fra forskellige producenter, så varierer det meget, hvilken hårtype voksen er god til – og også prisen for den sags skyld.
Så har du en dårlig hårdag, så skulle du måske også investere i IdHair Voks. Så får du hurtigt lært at sætte det hår 🙂