Har I prøvet algomed?

dreamstime_xl_38223134

Man kan få nogle piller, der hedder algomed – der findes list forskellige variationer med forskellige navne. De skal ifølge flere helstekost-butikker på nettet indeholde mikroalger som indeholder mikroorganismer der tilhører nogen af de ældste på jorden.

Denne urtidssuppe er levet kogt ned og lavet til piller på dåse, og det er jo fantastisk, men kan det virkelig være rigtigt? Det ville da være fantastisk hvis disse encellede piller faktisk er den ’superfood’ som de forskellige webshops påstår.

Ifølge Body-sds er Algomed Chlorella en af jordens sundeste planter, og den har en udrensende effekt. Hvad det så end betyder ved jeg ikke, men hvis det er rigtigt, så vil jeg helt sikkert overveje at købe det, for det lyder som et mirakelmidlet.

Dog vil jeg kigge efter mere omtale og information om pillerne, men det kan være man bare skal tage fat i en af disse webshops. Body-sds har flere artikler om forskellige ting i vores mad, så jeg tror det bliver dem, da de virker som nogen med erfaring på området.

Faktisk tænker jeg, at lave en serie over alle de ting man kan spise, for at få alt det vores krop i denne moderne tidsalder mangler, som man før i tiden har indtaget helt automatisk, fordi man bare spiste nogle andre ting den gang, og lavede maden meget mere fra bunden.

Hvis du har prøvet dem, eller har kendskab til hvordan de mere konkret virker i kroppen på mennesker, så sig meget gerne til. Og hvis effekten virkelig er så positiv, kan man så også tage dem hele familien? Altså børn helt ned til 4-års alderen?