Gå til tandlægen!

tandlaege2

Jeg har selv været rigtig dårlig til, at gå til tandlægen før i tiden. Dels fordi, at jeg havde lidt tandlæge skræk, men også fordi jeg synes det var rigtig dyrt. Det har dog ændret sig efter min oplevelse hos Falkoner Tandlægerne der ligger på Frederiksberg. Jeg fik nemlig foretaget mig nogle fyldninger i mine tænder. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har fået børstet mine tænder grundigt nok, for ellers havde jeg nok ikke fået huller. Hvis man ikke børster sine tænder godt nok, eller glemmer det, så får vi huller. Men jeg fik ordnet mine tænder hos Falkoner tandlægerne, og det blev ikke engang specielt dyrt! Jeg er jo studerende, og heldigvis fik jeg studierabat på 15% hos tandlægerne, og det synes jeg er rigtig fint.

Det er vigtigt at gå til tandlægen, uanset om du har huller, eller ej, for der kan være så mange andre ting i vejen med dine tænder. Det kan ende med at blive en rigtig dyr sag, hvis du først går til tandlægen når skaden er sket. Hvis jeg havde gået til tandlægen kunne det være, at jeg slet ikke havde behøves at få lavet fyldninger, men ak sådan er det. Derfor vil jeg anbefale jer alle til at gå til tandlægen i tide. I skal i hvert fald ikke være bange for at gå til tandlægen, hvis i vælger Falkoner tandlægerne, for de skal nok sørger for at du er i trygge hænder.