Få øget hair volume

Måske ønsker du fyldigt hår, måske ønsker du mere hår. Det kan du også få med hair volume.

I dette blogindlæg vil jeg komme ind på, hvordan jeg øger min hårvækst, fylde samt. bevarer en normal hårpigmentering. Du har sikkert set reklamer før for tabletterne, der kaldes hair volume – der har været mange reklamer hist og her for produktet, som er nogle tabletter, hvor du skal tage én om dagen, og hokus pokus, dit hår vil blive mere fyldigt, og vokse hurtigere. Det gør det selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden, der går noget tid – men jeg kan afsløre for dig, at produktet virker. Jeg har nu brugt det i 2 måneder, og har stadig tilbage til 4 måneder. Mit hår er blevet meget mere fyldigt, og er vokset hurtigere.

Hvorfor virker det?

Stofferne der er i hver tablet aktivere hårsækkene, der er blandt andet zink i , herunder æbleebstrakt, som der er massere af B vitamin i. Generelt er der mange vitaminer, og mineraler i produktet, der netop hjælper på at aktive hårsækkene, og derfor virker det.

Jeg synes selv rigtig godt om produktet, det har jo givet mig det jeg gerne ville opnå – fyldigt, og mere hår. Jeg har som skrevet stadig 4 måneder tilbage, hvilket gør at jeg nok vil få endnu mere hår, og det glæder jeg mig til 🙂

Køb hair volume til et halvt år her, og få øget din hår volumen.