Event der er guld værd!

dreamstime_xl_32622002

Har du overvejet hvor meget det betyder, at skabe relationer i sit forretningsliv? Ikke kun mellem partnere, kolleger eller andre, som du skal arbejde sammen med i din hverdag. Det betyder virkeligt også meget med gode relationer til sine kunder. Og det er ikke kun ment på den sleske sælger-agtige måde, men simpelthen også fordi, at det gør hele éns arbejde så fortryllende fedt, når man har det godt og tæt med dem man skal være i kontakt med. Prøv at forestille dig at arbejde med og for dine venner og leve af det samtidig. Jeg kan ikke forestille mig en bedre situation, og jeg har oplevet det kan lade sig gøre gennem meningsfulde, relevante og egentligt også bare events der er til for at være sjove og underholdende for deltagerne, og ikke meget andet.

Hos Grunk Event kan man for eksempel få inspiration og gode ideer til events man kan arrangere for arbejdspladsen og éns kunder. Der er alt muligt spændende man kan tage sig til med folkene fra sit arbejdsliv. Et eksempel – udover de almidelige events som julefrokoster, nytårsfester eller den slags – kunne være festivaller som jeg synes lyder som en virkelig sjov idé, og meget anderledes.

Det behøver ikke være så stramt, selv om man også skal være professionelt, og så er det vel kun sundt for éns livskvalitet hvis man kan begynde at tænke på sin karriere, sin arbejdsplads og sine kunder og samarbejdspartnere som mennesker man kan snakke med på lige fod, selv om man måske ikke ligger lige højt i graderne.

Og det behøver ikke engang være det helt store budget man skal hive frem, for at bonde med andre mennesker fra erhvervslivet. Man kan jo starte i de små, og tage ud og spise, til bowling-aften eller i teatret sammen som et team og som venner.