Åbning af ny modebutik

dreamstime_xl_63352967

Jeg har i nogle år gået og leget med tanken om at starte egen forretning, og har nu valgt at gøre noget ud af den drøm.

Jeg er 33 år og uddannet sælger, og har været i branchen de sidste 10 år. Jeg har tidligere haft lederstilling i en større tøjbutik, så jeg føler, at jeg er godt rustet til nu at starte mit eget.

Jeg er dog løbet ind i nogle problemstillinger, bl.a. andet vil jeg helst undgå at have et gammeldags kasseapparat, men investere i en kasseløsning, hvor jeg kan indtaste varenavn, pris, antal og serienummer, så det hele kommer til at stå på kvitteringen.

Derudover skal kasseapparatet, kunne tage imod dankort, visa, master – men også gerne MobilePay og trådløs betaling.

En kasseløsning tilpasset efter behov

Jeg har lavet lidt research på nogle kasseløsninger, der netop tilbyder et kasseapparat, der passer til mit ønske. Bl.a. findes der en ”Plug & Play” -løsning, hvor der følger PC med touch skærm, bon- & prismærkeprinter og pengeskuffe med.

Jeg vil også gerne investere i en kundetæller, der skal placeres i butikkens åbningsparti – dels for at finde antallet af besøgende i butikken, jævnført med hvor meget kunderne i gennemsnit køber for. Her findes der nemlig også kasseløsninger, der kan give mig en avanceret rapportering herunder lagerbeholdning, men også hvilke størrelser/varianter der bliver solgt i forretningen, således jeg kan tilpasse beholdningen efter min kundegruppe.

POS kassesystem

Efter en grundig research på internettet, og efter samtaler med flere udbydere af kasseløsninger, er jeg nået frem til en beslutning, om at benytte DdD Retails POS kassesystem.

Det er en moderne kasseløsning, der kan håndtere økonomi-, lager- og ordrestyringen. Desuden har jeg også en plan om i fremtiden, at få en online webshop op at køre, som også skal kunne kobles til kasseløsningen.

Det er en dyrere kasseløsning end det traditionelle kasseapparat. Til gengæld føler jeg, at jeg får mere for pengene, og at det kan give et godt afkast, når først jeg kan se statistik på kundernes køb.